Skip to main content

Puhetta Terapeutista Instaan

Syksy ja uudet kujeet ovat täällä taas! Syksyiset ilmat ovat olleet parhaimmillaan viime viikkoina (lukuunottamatta yhtä myrskyä). Metsä tarjoaa nyt parastaan väriloistoineen ja aurinkoisine ilmoineen, ja minulla ollut pakottava tarve päästä metsään. Siis kunnolla metsään, jonne ei kuulu liikenne ja jossa mieli pääsee lepäämään. Lepoa onkin tarvittu, sillä 6kk ikäinen Minityyppi täällä kulisseissa on oppinut kääntymään ja herää yöllä monen monta kertaa mielestään väärässä asennossa.

Minityypin kanssa päivissä ei ole ihan kovin montaa hetkeä kirjoitella blogiin pitkiä postauksia, mutta ideoita jaettavaksi minulla riittää aina. Vaunulenkillä sitten hoksasin, miten saan ideoita jaettua, mutta aikaa ei kulu naputtelussa. Puhetta Terapeutista löytyy siis nyt myös Instagramista! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eikö? Pääsen nopeammin jakamaan ideoita ja ajatuksia Instagramin kautta. Blogiin saan sisältöä pikkuhiljaa eikä sekään ole aivan kuolleena tämän kiireisen elämänvaiheen aikana. Ajattelin tällä myös teitä lukijoitani, sillä kuvia saa helpommin talteen kuin pitkää idealistausta täältä blogin puolelta. Itse ainakin harvemmin kirjoitan ylös vastaantulevia ideoita tehtävistä tai harjoituksista, vaan otan niistä valokuvan tai screenshotin, jotta muistan palata asiaan. Parhaimmat ideat muistan jopa laittaa Pinterestiin saakka aihepiireittäin.

Nyt vaan Puhetta Terapeutista Insta seurantaan tästä, ja saat fiidiisi tietoa ja ideoita sekä materiaalivinkkejä ja ajatuksia puheterapeutin arjesta!

Johanna Naamanka

Etäkuntoutuksesta, tableteista ja oman työnsä kehittämisestä kiinnostunut puheterapeutti ja PRT-ohjaaja, jonka päässä pyörii ajatuksia ja ideoita yli omien tarpeiden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *